Djelatnici

Branka Tuđa Kanceljak

prof.hrv.j. i dipl.bibl
ravnateljica

Radila kao profesorica hrvatskog jezika i književnosti i knjižničarka u osnovnoj školi gdje napreduje u zvanju u stručnu suradnicu mentoricu. Bavila se širokim spektrom aktivnost u radu s učenicima, a na području stručnog usavršavanja osobito se ponosi završenim edukacijama iz održivog razvoja i humanih vrednota. Kao ravnateljica promiče knjižnicu kao mjesto u kojem svaki korisnik i namjernik ima kutak za sebe ovisno o svojim interesima. Osobit naglasak u aktivnostima daje kulturno javnoj djelatnosti knjižnice.


Andreja Šagud

dipl.uč. i dipl.bibl.
knjižničarka

Uz zvanje diplomirane učiteljice razredne nastave s pojačanim programom iz engleskog jezika, nakon završenog studija Bibliotekarstva i položenog stručnog ispita, stječe i zvanje diplomirane knjižničarke. U Gradskoj knjižnici radi od 1994. godine i obavlja sve stručne poslove od nabave, obrade građe do rada s korisnicima. Kao volonterka Društva Naša djeca Zabok, u knjižnici organizira i provodi programe za djecu – izložbe, radionice, igraonice i program Čitaj mi!

Jana Borovčak

mag.bibl. i južnosl. j.
knjižničarka

Uz poslove posudbe i odgovaranja na korisničke upite radi na estetskom i vizualnom identitetu ustanove. Održava i koordinira programe za djecu i mlade i brine se za pozitivno ozračje knjižnice.

Svjetlana Jeršek

knjižničarski tehničar